20.9 C
Athens
20/09/2024
gamefox.gr
CONSOLESRETROΝΕΑ

Δείτε την κονσόλα Atari 400 Mini και νοσταλγήστε.

Κοινοποίηση

Στο άκουσμα της λέξης Atari πολλοί gamers και όχι μόνο θα νιώσουν νοσταλγία για τις παλιές καλές μέρες ττων απαρχών των κόνσολών και των ΟΥΦΆΔΙΚΩΝ.

Άλλωστε για αρκετό καιρό οι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας έλεγαν κάθε κονσόλα ΑΤΑΡΙ ακόμα και αν ήταν το Playstation.

Για όλους εμάς τους αθεράπευτους νοσταλγούς κυκλοφόρησε μια νέα κονσόλα η Atari 400 mini, replica του αρχικού 8μπιτου μηχανήματος που κυκλοφόρησε το 1979. Πέρα απο την εξωτερική εμφάνιση που αντιγράφει τον κλασσικό σχεδιασμό στο κουτί περιλαμβάνεται και ένα joystick CXSTICK, μια αναβαθμισμένη έκδοση του κλασσικού CX40, που έχει 7 πλήκτρα πάνω του και συνδεση usb κάτι που το κάνει ικανό να συνδεθεί και σε άλλες κονσόλες.

Στην πρόσοψη υπάρχουν 5 θύρες usb που επιτρέπουν την σύνδεση και άλλων περιφερειακών όπως πληκτρολόγιο, ή έξτρα joyustick

Η κονσόλα μπορεί να βγάλει εικόνα ανάλυση 720p στα 50 ή 60 hertz μέσω hdmi, ενώ ενσωματώνει και ειδικά φίλτρα εικόνας που εξομοιώνουν τις παλίες CRT τηλεοράσεις

Όσο αφορά τα παιχνίδια η κονσόλα αυτ΄μπορεί να εξομειώσει τους κλασσικούς τίτλους του Atari 400, 800, 2600 και 5200, ενώ επιτρέπει την φόρτωση μέσω usb stick και άλλων τίτλων. Ταυτόχρονα περιέχει 25 κλασσικούς τίτλους όπως  Berzerk, Lee, Millipede, Miner 2049er, M.U.L.E, Star raiders, Yoomp και άλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

To Warframe ήρθε στα κινητά τηλέφωνα

To Φθινόπωρο θα έχει γερή δόση νοσταλγιας με το Metal Slug Tactics

O Tζάμπα Μαν ξαναχτυπά – Δωρεάν παιχνίδια για Android και iOS