18.4 C
Athens
18/10/2024
gamefox.gr
ANDROID

Hungry Shark Evolution : Δείτε τα Σαγόνια του Καρχαρία με άλλο μάτι

Κοινοποίηση

Ενα διαφορετικό και ιδιαίτερο χιουμοριστικό παιχνίδι για Android συσκευές έχουμε να σας προτείνουμε σήμερα.

Πρόκειτε για το Hungry Shark Evolution στο οποίο ο παίκτης αναλαμβάνει τον έλεγχο ενός πεινασμένου καρχαρία και αναλαμβάνει να τον θρέψει και να τον εξελίξει. Αυτό γίνεται περιδιαβαίνοντας διάφορες πίστες-θάλασσες γεμάτες με ψαρια, μέδουσες, νάρκες, πλοία, ανθρώπους και άλλα τα οποίο είτε πρέπει να αποφύγετε είτε να τα καταβροχθίσετε για να κορέσετε την πείνα σας προσωρινά.

Με το μάζεμα πόντων και εικονικών χρημάτων μπορείτε να εξελίξετε τον καρχαρία σας και να τον κάνετε φονικότερο, ενώ σίγα σιγά θα αποκτήσετε και μεγαλύτερα και φονικότερα είδη.

Το παιχνίδι έχει αρκετό αν και μακάβριο χιούμορ με αναφορές στην νέρντ κουλτούρα (τιτανικος, υποβρύχιο του τεν τεν κτλ κτλ) και θεωρώ οτι είναι αρκετά εύκολο απλό και το σημαντικότερο δωρεάν. Μπορείτε να το πίξετε μάλιστα και offline δηλαδή ακόμα και στο μετρό πχ χωρίς να ανησυχείτε για το ίντερνετ.

Βέβαια το αντικείμενο του παιχνιδίου είναι ελαφριά μακάβριο και δέν συνίσταται σε όλους αν και δεν έχει ποταμούς απο αίμα ή άλλες φρικιαστικές εικόνες ευτυχώς.

Το Hungry Shark Evolution μπορείτε να το κατεβάσετε για Android εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

4 Halo Games Come To Xbox One; Free Games For A Limited Time

admin

Ο Τζάμπα Μαν επέστρεψε με δωρεάν παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα

O Τζάμπα μαν επανήλθε μετά το Πάσχα : Δωρεάν Παιχνίδια για τα κινητά σας