26.1 C
Athens
19/09/2024
gamefox.gr
ΝΕΑ

Έρευνα δείχνει ποιοι ποθούν περισσότερο το Stellar Blade.

Κοινοποίηση

Έρευνα στις ΗΠΑ για το καταναλωτικό κοινό που αναμένει εναγωνίως το Stellar Blade έκανε εταιρεία ερευνών.

Πίο συγκεκριμένα η Circana που ειδικεύεται στον τομέα του Μάρκετινκ πραγματοποιήσε έρευνα σε 5.00 Gamers σχετικά με τον τίτλο και διαπίστωσε οτι το 84 τιε 100, σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία δηλαδή είναι άντρες. Όσο αφορά τα ηλικιακά δεδομένα το 69 τις 100 των υποψήφιων αγοραστών ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα των 35-44 ετών.

Σύμφωνα πάντως με πολλούς αναλυτές αυτό δεν εόινμαι περίοεργο μιας και η κεντρική ηρωίδα του παιχνιδίου η EVE είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή στην εμφάνιση, ενώ μια απο τις εμφανίσεις της στον τίτλο την δείχνει σχεδόν γυμνή. Αυτό βέβαια προκάλεσε αντιδράσεις απο άτομα που θεώρησαν την πρωταγωνίστρια σαν εξωπραγματική.

Η εταιρεία ανάπτυξης μάλιστα έσπευσε να αναφέρει οτι η EVE βασίστηκε σε μια πραγματική γυναίκα ενα νοτιοκορεάτικο σούπερ μόντελ και ινφλουενσερ την Shin Jae-eun. Βέβαια το τρισδιάστατο μοντέλο που προέκυψε υπέστη κάποιες τροποποιήσεις ώστε να ταιριάζει με την εικόνα της ηρωίδας.

Ε΄δω όπως πάντα πρέπει να μπαίνει το ερώτημα εαν η τέχνη είναι ελεύθερη. Και ναι μιας και για μένα τα βιντεοπαιχνίδια είναι τέχνη λογοκρισία δεν πρέπει να μπαίνει εκτός αν μιλάμε για ακραίες καταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νέο trailer για το free to play FPS Delta Force Hawk Ops

H Capcom γιορτάζει την επέτειο του Monster Hunter μέσα απο το Street Fighter 6.

Έρχεται expansion του Elden Ring με τίτλο Shadow of the Erdtree