22.3 C
Athens
19/09/2024
gamefox.gr
ΝΕΑ

Παράνοια- Η Valve έβγαλε ένα δις δολάρια μόνο απο τα lootboxes του Counter Strike2.

Κοινοποίηση

To απίστευτο ποσό των 980 εκατομμυρίων δολαρίων ανακοίνωσε πως έβγαλε η Valve μέσα από τα loot του παιχνιδίου Counter Strike 2.

Στον free to play αυτό τίτλο οι παίκτες κερδίζουν cases μετά απο μια νίκη είτε τα αγοράζουν απο άλλους παίκτες. Για να τα ξεκλειδώσουν όμως και να πάρουν το περιεχόμενο τους , που πολλές φορές μπορεί να είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο, πρέπει να πληρώσουν για την αγορά των ειδικών κλειδίων.

Και άν αυτό το ποσό σας μοιάζει τεράστιο για lootboxes σκεφτείτε οτι πρώτον το παιχνίδι κυκλοφορεί μόλις τέσσερεις μήνες και δεύτερον στο ποσό αυτό δεν περιλαμβάνεται η προμήθεια ύψουθς 15 τις 100 που κρατάει η Valve απο τους παίκτες.

Προσωπικά θεωρώ την λογική των lootboxes και του να πληρώνεις για να πάρεις καλύτερο εξοπλισμό ή skin σαν κάτι το λάθος. Ενας παίκτης θα πρέπει να αναεβαίνει κατηγορία και ικανότητες χάρι στις ικανότητες του και την σκληρή του εργασία και όχι χάρη στο χοντρό του πορτοφόλι.

Και ας με πείτε παλιομοδίτη και κολλημένο τέτοιες ειδήσεις μόνο θλίψη μου προκαλούν γιατί έτσι πολλές εταιρείες θα γυρίσουν στην λογική οι transactions να μπαίνουν πάνω απο όλα ακόμα και σε παιχνίδια που δέν είναι free to play.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Mς καθυστέρηση θα έρθει η Beta του Path of Exile 2.

Ετοιμάζεται remake του Dragon Quest III

Ανακοινώθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος του Ghost of Tsushima για PC