26.1 C
Athens
19/09/2024
gamefox.gr
ΝΕΑ

Ο Michael Douse δέν θεωρεί τις απολύσεις προσωπικού αναπόφευκτες.

Κοινοποίηση

Κόντρα στην εύκολη πεπατημένη των απολύσεων προσωπικού φαίνεται οτι πάει ο Michael Douse της Larian Studios.

Οπως αναφέρει σε σχετική του συνέντευξη οι απολύσεις είναι αποτέλεσμα της απληστίας κάποιων εταιριών που προκειμένου να ικανοποιήσουν τους υπερβολικούς πόθους των μετόχων τους. Έτσι δέν αφήνουν κανένα περιθώριο για ελιγμούς και αλλαγή πορείας όταν οι στόχοι δεν επιτεύθονται με αποτέλεσμα να κάνουν την πεπατημένη δηλαδή απολύσεις.

Όσο αφορά το studio του ο Michael Douse δηλώνει πως επειδή δεν έχει μετόχους και είναι ιδιωτικό αποτελεί ενα ποιο ασφαλές και υγιές περιβάλλον εργασίας που επικεντρώνεται τελικά στο να παρέχει ενα πολύ καλό προϊόν που θα ευχαριστήσει τον καταναλωτή.

Θεωρεί οτι οι εταιρείες θα πρέπει να αλλάξουν την λογική τους και να αναπροσανατολίσουν τους στόχους τους πρίν να είναι αργά για πολλές απο αυτές. Μάλιστα επέδειξε το σύγχρονο μάρκετινγκ σαν μαι απόλυτη αποτυχία που δεν βοηθάει καθόλου στην επιτυχία ενός παιχνιδίου. Αντίθετα η κοινωνική απήχηση ενός τίτλου το στηρίζει απόλυτα.

Σαν απόδειξη ανάφερε το Palsworld που ξεπέρασε κάθε προσδοκία με το να κάνει απλά ενα κολάζ των επιθυμιών του κοινού και να το σερβίρει χωρίς πολλά πολλά. Θεωρεί οτι αυτό θα πρέπει να είναι το παράδειγμα που πρέπει όλοι να ακολουθήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Drilling down into PS4 Pro’s 4K graphics on Horizon Zero Dawn

admin

Γίνε ο Rockstar που ονειρευόσουν με το Clone hero

O Michael Pachter προβλέπει τεράστια επιτυχία για το Game Pass τα επόμενα δεκα χρόνια.