25 C
Athens
08/09/2024
gamefox.gr
ΝΕΑ

Οι παίκτες του Helldivers II έκαναν μια πολύ καλή πράξη στο παιχνίδι και η Arrohead τους μιμείτε.

Κοινοποίηση

Την απίστευτη καμία φορά ευαισθητοποίηση των gamers απέναντι σε κάποια ευαίσθητα θέματα απέδειξαν οι φαν του Helldivers II.

Στην τελευταία major order οι παίκτες είχαν να κάνουν μια εξαιρετικά δύσκολη επιλογή ανάμεσα σε 2 αποστολές. Απο την μία μπορούσαν να απελευθερώσουν τον πλανήτη Marfark με κέρδος ένα stratagem το Marfark ή να κάνουν κάτι πίο ανθρωπιστικό και να διασώσουν τους επιζώντες απο τα ερείπια του Super Citizen Anne’s Hospital for Very Sick Children στο Vernen Wells χωρίς όμως να έχουν κάποια ανταμοιβή για αυτό.

Και ενώ όλοι περίμεναν οι παίκτες να επιλέξουν την πρώτη αποστολή με το σίγουρο δώρο αυτοί έκαναν το αντίθετο και έτρεξαν μαζικά να σώσουν τους εγκλωβισμένους αντιμετωπίζοντας με θάρρος τους κινδύνους για έναν ανώτερο σκοπό.

Η Arrowhead εταιρεία ανάπτυξης του Helldivers II βλέποντας την σωστή αντίδραση των παικτών αποφάσισε να κάνει και αυτή κάτι σωστό στον πραγματικό όμως κόσμο δωρίζοντας εναν ποσό σε μια οργάνωση για τα παιδία. Την σχετική ανακοίνωση έκαε ο COO της εταιρείας Johan Pilestedt,.

Ακόμα και άν οι παίκτες έκαναν το σωστό μόνο ηλεκτρονικά δεν παύει να είναι μια αξιέπαινη πράξη που ανέδειξε οτι τα στερεότυπα για τους φαν των παιχνιδιών τέτοιου τύπου δεν ισχύουν πάντα. Γιατι το gaming μπορεί και να διδάξει και να ωφελήσει ποικιλοτρόπως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βγήκε σε Early Access το remake του Wizardry

To GTA 6 θα καθυστερήσει πιθανότατα.

Δείτε το behind the scenes video για το Stellar Blade.