22.3 C
Athens
19/09/2024
gamefox.gr
ΝΕΑ

Δεν μας τα λέει καλά η Capcom : Σκοπεύει να τιμολογεί τους τίτλους της στα 70 δολάρια.

Κοινοποίηση

Την πιθανότητα να τιμολογεί τους τίτλους που θα κυκλοφορεί απο εδώ και πέρα στην τσουχτερή τιμή των 70 δολαρίων φαίνεται να σκέφτεται η Capcom.

Αυτό ειναι το συμπέρασμα που βγαίνει απο τις δηλώσεις των εκπροσώπων της εταιρείας κατα την διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου για τα οικονομικά της στοιχεία. Οι υπεύθυνοι έδωσαν σαν παράδειγμα το Dragons Dogma 2 που θα κυκλοφορήσει σύντομα στα 70 δολάρια.

Σαν δικαιολογία έφεραν τα αυξημένα κόστη ανάπτυξης που επηρεάζουν ολόκληρη την βιομηχανία και την οδηγούν στο να εξετάζει διάφορα μέτρα όπως την αναθεώρηση των τιμών, πάντα όμως σεβόμενη κατά αυτούς τους καταναλωτές και την γνώμη τους.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ακούμε μια τέτοια δήλωση απο πλευράς CAPCOM μιας και πέρυσι κάτι παρόμοιο είχε αναφέρει ο ο πρόεδρος της Capcom, Haruhiro Tsujimoto, Σύμφωνα με τον Tsujimoto το κόστοε των βιντεοπαιχνιδίων είναι πολύ χαμηλό και μια αύξηση του θα ωφελήσει την βοομηχανία ώστε να παράγει ποιοτικότερους τίτλους.

Οι υψηλές τιμές μαζί με τις συνεχιζόμενες απολύσεις και τα πρόβληματα στην βιομηχανία έχουν δημιουργήσει σίγουρα προβληματισμό σε όσους ασχολούνται με τον χώρο του gaming, Με την οικονομική ύφεση δε να είναι σε πλήρη εξέλιξη σίγουρα πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πιο παιχνίδι που κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο θα μπορείτε να το παίξετε μόνο για τρείς μήνες.

Ενα update του Avatar: Frontiers of Pandora καλυτερεύει τις επιδόσεις του στις κονσόλες/

Εξαιρετικές οι πωλήσεις του Dragon’s Dogma 2 και ολόκληρου του franchise.