20.9 C
Athens
20/09/2024
gamefox.gr
ΝΕΑ

Στροφή πρέπει να κάνει η WB σύφμωνα με τον J.B. Perrette.

Κοινοποίηση

Την επιθυμία να στραφεί η Warner Bros Discovery μακριά απο την ανάπτυξη AAA τίτλων μονο δήλωσε ο J.B. Perrette.

Ο αρχηγός του gaming τμήματος της εταιρείας τόνισε οτι το stoudio έχει αρκετά ηδη franchise στα οποία μπορεί να στηριχτεί τον επόμενο καιρό όπως Harry Potter, DC ComicS, Mortal Kombat και άλλα.Αυτό όμως δέν σημαίνει οτι πρέπει να εφησυχάσουν αλλά αντίθετα να συνεχίσουν να επεκτείνονται ίσως και σε άλλα franchises και νέα ip.

Ταυτόχρονα έδωσ την ιδέα να ασχοληθούν εντονότερα με την ιδέα των παιχνιδιών σαν εμπειρεία συνολική στα πλαίσια live service τίτλων.

Τα λόγια αυτά έρχονται λίγο καιρό μετα την κυκλοφορία του Suicide Squad Kille the Justice League που επιεικώς πάτωσε και βέβαια έρχοντε να σταθούν στην τρομερή επιτυχία που συνεχίζεινα έχει το Hogwarts Legacy. Η εταιρεία κατα την γνώμη μου πρέπει να μάθει και απο τα δύο αυτά παραδείγματα αλλά και όχι μόνο ώστε να προχωρήσει.

Στο θέμα ομως των live service τιτλων παραμένω απο βαθύτατα σκετπικός έως εξαιρετικά αντίθετος. Η λογική του να πληρώνεις για τα πάντα είτε ειναι transactions είτε κάτι άλλο σε ένα παιχνίδι που δεν είναι δωρεάν μυ ακούγεται σαν παράλογη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολύ άσχημα τα νέα για τους δημιουργούς του Immortals of Aveum.

Μετά το εκρηκτικό Palworld έρχεται το ποίο ήρεμο Creatures of Ava να μας καλέσει να μαζέψουμε πλάσματα

Grounded 2 : Δείτε το ντοκιμαντέρ γύρω από την δημιουργία του The Last of Us Part 2.