20.9 C
Athens
20/09/2024
gamefox.gr
PC

Κυκλοφόρησε το πολυ-αναμενόμενο Demo του Necrophosis!

Κοινοποίηση

Η Dragonis Games βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία της Demo έκδοσης του Necrophosis!

H ανατριχιαστική περιπέτεια τρόμου της ελληνικής ομάδας παραγωγής μεταφέρει τους παίκτες σε ένα εφιαλτικό βασίλειο με επιρροές των τρομακτικών έργων του Zdzislaw Beksinski, ενός διάσημου Πολωνού καλλιτέχνη με έμφαση στον τομέα του δυστοπικού σουρεαλισμού. 

Παρακολουθήστε το παρακάτω teaser trailer και πάρτε μια πρώτη γεύση του μακάβριου και στοιχειωμένου κόσμου:

Το Necrophosis προσφέρει μια αλλόκοτη περιπέτεια γρίφων που διαδραματίζεται δισεκατομμύρια χρόνια μετά το τέλος του σύμπαντος. Σε αυτό τον σουρεαλιστικό κόσμο, οι παίκτες βρίσκονται σε ένα βασίλειο διαφορετικό από τα υπόλοιπα, όπου ακόμα και ο ίδιος ο θάνατος μπορεί να πεθάνει!
Κάθε περιβάλλον αποτελεί και ένα διαφορετικό εφιαλτικό αριστούργημα και είναι περίτεχνα σχεδιασμένο ώστε να προσκαλέσει τους παίκτες σε ένα στοιχειωμένο ταξίδι άνευ προηγουμένου!
Κάθε γρίφος αποτελεί και ένα κρίσιμο κομμάτι της ευρύτερης ιστορίας του παιχνιδιού, γεμάτη από αινίγματα και μυστήριο. Δοκιμάστε τις δυνατότητες σας και λύσετε αδυσώπητα και περίπλοκα αινίγματα ώστε να ξετυλίξετε τα μυστήρια ενός κόσμου όπου ο θάνατος δεν είναι το τέλος, αλλά μια διάχυτη πραγματικότητα!
Καθώς η ανάπτυξη του Νecrophosis συνεχίζεται, η Dragonis Games υπενθυμίζει πως η Demo έκδοση είναι πλέον διαθέσιμη για τους παίκτες στο Steam. Μπορείτε να προσθέσετε το παιχνίδι στη Steam Wishlist σας για να παραμείνετε ενημερωμένοι για όλες τις μελλοντικές ανακοινώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EA SPORTS FC 2024 : Δωρεάν στο STEAM για λίγες μέρες.

Απολαύστε το εκτενές gameplay υλικο απο το Flintlock: The Siege of Dawn,

Εκτός STEAM δυο τίτλοι του franchise Devil May Cry